Jdi na obsah Jdi na menu
 


Videoklip Sandry Rosevé

11. 1. 2011

V září 2009 oslavila Dominika Myslivcová své 15. narozeniny. Ve stejný den jsme se sešli k prvnímu rozhovoru, který je prozatím stále nejčtenějším článkem na našem portálu. Přesně po půl roce jsme se vydali navštívit Dominiku znovu, abychom zjistili, co je u ní během uplynulých šesti měsíců nového.

Ahoj Dominiko, uběhlo půl roku od našeho prvního rozhovoru. Zkus tedy čtenářům přiblížit, co je u Tebe od té doby nového?

Novinek je u mě určitě spousta, takže bych zmínila jen ty nejdůležitější. Přihlásila jsem se do soutěže Dívka roku, ve které jsem postoupila do dalšího kola. V sobotu 27. února 2010 jsem se zúčastnila natáčení k novému videoklipu pro zpěvačku Sandru Rosovou, který bude k vidění na mnoha místech (TV Óčko, YouTube aj.) V současné době také spolupracuji s návrhářkou Ladou Vyvialovou, která mi navrhuje novou kolekci oblečení Domi fashion. Tato kolekce bude uvedena 10. dubna 2010 na přehlídce, kterou pořádá agentura Nataly models a konat se bude na zámečku v Porubě. Na mých stránkách nedávno proběhla Valentýnská soutěž. Nemůžu opomenout ani kalendář, který jsem nafotila s předním fotografem Václavem Hanouskem.

Máš toho za sebou opravdu hodně. Rozeberme tedy každou událost zvlášť...

Jako první jsem zmínila soutěž Dívka roku, takže bych začala u ní. Tato soutěž proběhla v porubském Domě dětí a mládeže, kde se soutěžilo v několika disciplínách - test, rozhovor s porotou na dané téma, aerobik a volná disciplína. Pro volnou disciplínu jsem si vybrala svůj oblíbený tanec, kterému se věnuji prakticky denně. V soutěži jsem si také vyzkoušela, jaké to je rychle reagovat na zadanou otázku a musím říct, že porota byla velmi příjemná a ani mezi dívkami jsem neviděla žádnou rivalitu. Ze soutěže jsem si odnesla moc hezký zážitek a postup do dalšího kola.

V našem prvním rozhovoru jsi uvedla, že Tě soutěže Miss prozatím příliš nelákají. Kde nastala změna?

Do soutěže Dívka roku jsem se přihlásila spíše ze zvědavosti, jak taková soutěž probíhá a musím říct, že mě to nezklamalo a byla to docela zajímavá zkušenost.

rosova.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Dominika 2009